Releu WIFI wireless RGB inteligent cu comanda din telefon via internet Zamel

240,00 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 7
Buc

Cod : SLW-01

* preturile contin TVA

Producator:

Zamel

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Modulul SLW-01 permite controlul iluminării cu LED-uri RGB utilizând un smartphone sau o tabletă. Modulele plug-in SLW-01 sunt utilizate atât ca elemente pentru montarea în doze, cât și ca controlere  montate direct în carcasa corpurilor de iluminat.


Receptoarele Wi-Fi pot fi montatecare  incastrat in doze sau chiar in corpurile de iluminat ce se doreste a fi comandate si de la distanta.


Instalare usoara
Sistemele de automatizare a clădirilor, disponibile pe piață, sunt de obicei complexe, închise și foarte accesibile. În multe cazuri, ele trebuie planificate deja într-un stadiu foarte timpuriu al construcției. Cu toate acestea, aceste dispozitive sunt ușor montate și configurate și nu au nevoie de cabluri suplimentare.


Wifi
Toate produsele  comunică printr-o rețea fără fir. De aceea, nu este nevoie să cheltuiți bani pentru controlere  de automatizare a clădirilor . Vă puteți conecta cu dispozitivele din orice loc al lumii prin intermediul unui Wi-Fi. În plus, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu cablurile de comunicație suplimentare pentru aceste dispozitive. Fiecare dispozitiv este un micro controler si practic nu necestia alt dispoozitiv de control automatizare, in plus ele pot fi oricand eliminate din sistem fara ca restul sistemului sa aiba de suferit. In comparatie cu alte sisteme unde totul se comanda centralizat in controler si, automat, exista riscul ca intreg sistemul sa se blocheze cand apar probleme la centrala principala, aici fiecare dispozitiv este de sine statator, acesta este raspunzator doar pentru functiile atribuite acestuia.


Totul la îndemână


Cu dispozitivul SLW-01, puteți controla confortabil iluminatul RGB de pe telefonul dvs. smartphone sau îl puteți porni și opri cu un simplu întrerupător de perete. Prin intermediul acestor relee SUPLA puteți controla, printre altele, iluminatul, porniți și opriți aparatele și mediile de uz casnic, deschideți și închideți porțile și ușile sau controlați temperatura camerei. Toate cele de mai sus se pot face doar cu un deget. SUPLA este disponibil din orice loc de pe Terra dacă aveți doar un smartphone sau mese disponibile, precum și acces la Internet. SUPLA este dezvoltat pe baza unui Open Software și a unui Open Hardware. În acest fel, puteți dezvolta și acest proiect!Caracteristici tehnice:


Tensiune de alimentare 12-24Vdc 


Frecventa comunicatie Wi-Fi 2.4GHz 802.11 b/g/n


Capacitate contact electric 2 x  NO - 750W becuri incadescente, 250W becuri economice, 60W led


Dimensiuni 47,5 x 47,5 x 20 mm


Sectiune maxima conductor 2,5mmp


Grad de protectie IP20


Montaj in doza cu diametru de 60mm


 


 
Documente

Scrie un review