Releu 1 canal 1840W wireless bluetooth - certificat Apple HomeKit Fibaro

275,00 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 8

(un review)

bucata

Cod : FGBHS-213

* preturile contin TVA

Producator:

Fibaro

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

FIBARO Single Switch este un modul ce se monteaza în dozele de perete, avand functia de masurare a puterii


Priza face parte dintr-o gama de produse certificate Apple, compatibile sa functioneze in sistemul HomeKit de la Apple pentru automatizarea locuinteiDin aceasta categorie fac parte mai multe produse Fibaro dar nu numai. O gama larga de funcionalitai
FIBARO Switch este un element cheie pentru gestionarea locuintei tale inteligente. Îti va dovedi utilitatea în numeroase locuri si va servi la o varietate de functii. Îti permite sa pornesti/opresti luminile sau aparatele electrice, dar si sa întrerupi alimentarea unei prize.


Controleaza orice îti doresti
FIBARO Single Switch iti permite sa activezi/ dezactivezi de la distanta orice dispozitiv electric cu o putere de pana la 1840W ( pentru putere mai mare se poate utiliza un contactor) . Poti actiona dispozitivul la care este conectat, manual, prin aplicatie sau prin setarea unor scenarii si automatizari.
Masoara consumul
Consumul de energie electrica al dispozitivelor conectate la FIBARO Single Switch este monitorizat si raportat în mod constant. Controleaza consumul de energie, planifica intervalul de functionare a dispozitivelor si economiseste energie.


Dispozitivele electrice uitate in priza, nu mai sunt o problema, acestea pot fi deconectate de la distanta.


Cu ajutorul aplicatie HomeKit din App store se pot face comenzi de la distanta, se pot primi infomatii cu privire la anumite zone din imobil, precum si multe alte automatizari. CUM Functioneaza ?


Accesul acasa de la distanta de pe dispozitivul iOS prin intermediul Apple TV sau iPad care actioneaz ca un hub la casa din orice loc din lume.


Folositi-va vocea pentru a comanda. Siri stie tipul si starea dispozitivelor HomeKit activate pe care le aveti in casa. 


Protocolul HomeKit va ajuta sa va conectati dispozitivele de la domiciliu, astfel incat acestea sa lucreze impreuna cu o singura comanda


Ce se poate face cu ajutorul conceptului HomeKit?

Acesta este principiul Smart home de la Apple - HomeKit 


 
Documente

Cataloage

Scrie un review

Review-urile utilizatorilor pentru Fibaro Releu 1 canal 1840W wireless bluetooth - certificat Apple HomeKit

  • Ianculescu,

    Foarte mic, intra cu ușurintă în orice doza, trebuie și fir de nul dacă se montează în doza de aparat. Ușor de conectat și funcționează foarte bine cu Apple HomeKit.

    Review util? Da