Priza electrica inteligenta 16A 3680W Sonoff S26R2ZBTPE-FR - alb, HRT-147433 Sonoff

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: HRT-147433

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Sonoff
69.2 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

5.77 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Bucată electrică inteligentă 16A 3680W Sonoff S26R2ZBTPE-FR - alb
Transformați o priză electrică obișnuită din casa dvs. intr-o priză inteligentă cu dispozitivul Sonoff S26R2ZBTPE-FR. Incepand de astăzi, controlul convenabil al dispozitivelor conectate va deveni normal datorită aplicației și comenzilor vocale. Creați programe de lucru și scene inteligente și decideți cand trebuie să funcționeze. Produsul este pe deplin compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant și Samsung SmartThings. Aplicația eWeLink vă permite, de asemenea, să grupați echipamente. Priza este proiectată pentru a funcționa cu un curent ridicat (pană la 16A), ceea ce vă permite să conectați la ea dispozitive mai solicitante, de exemplu un incălzitor sau un aragaz lent.
Operați dispozitivele de la distanță
Nu mai trebuie să vă intrebați dacă v-ați amintit să opriți toate dispozitivele inainte de a pleca din casă. Priza S26R2ZBTPE-FR permite operarea complet de la distanță a dispozitivelor conectate cu ajutorul aplicației eWeLink. De acum incolo, pornirea ventilatorului sau stingerea luminii din sufragerie poate fi inițiată de oriunde din lume! Aplicația vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a controla și de a regla starea dispozitivelor dvs. Utilizarea acestei funcții vă va permite să aveți grijă de securitatea in apartament și să economisiți la facturile de electricitate.
Control partajat
Membrii familiei dvs. se pot bucura, de asemenea, de control deplin asupra dispozitivelor conectate la priză. Aplicația eWeLink vă oferă posibilitatea de a partaja controlul asupra dispozitivelor selectate cu membrii familiei. Aceasta este o comoditate ideală dacă in casa dvs. locuiesc mai multe persoane!
Aveți mainile ocupate? Nu-i nimic!
Aveți mainile murdare pentru că in prezent gătiți? Stați confortabil in pat și nu aveți chef să vă ridicați pentru a stinge lumina? De astăzi, folosește-ți și vocea pentru a-ți acționa dispozitivele! Priza Sonoff S26R2ZBTPE-FR funcționează cu: Amazon Alexa, Google Assistant și Alice. Spuneți doar ceea ce doriți să faceți pentru a gestiona complet pornirea sau oprirea dispozitivelor dvs.
Gruparea dispozitivelor
Dispozitivele Sonoff fac gestionarea casei mai simplă și mai convenabilă ca niciodată. Priza S26R2ZBTPE-FR acceptă gruparea echipamentelor. Nu mai este nevoie să controlați fiecare dispozitiv separat - creați doar un grup pentru a controla mai multe dispozitive in același timp! Cu un singur clic, stingeți luminile in toată casa sau aprindeți lampa din bucătărie și porniți aerul condiționat. Posibilitățile sunt cu adevărat uriașe!
Specificații:
Producător: Sonoff
Modelul: S26R2ZBTPE-FR
Protocol WiFi: Zigbee IEEE 802.15.4
Intrare: 250V ~50-60Hz
sarcină: 3680W / 16A
Wi-Fi: IEEE: 802.11: b/g/n: 2.4GHz
Sisteme acceptate:: Android, iOS
Temperatură de funcționare: -10°C - 40°C
Material: PC V0

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Priza electrica inteligenta 16A 3680W Sonoff S26R2ZBTPE-FR - alb, HRT-147433

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse