Platforma electroizolanta din cauciuc Grosime 550X550X100mm Gleam Lotus

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: Gleam-Platforma55

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Gleam Lotus
981 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

81.75 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Este confectionata din cauciuc electroizolant,printr-o tehnologie moderna care i-a oferit un caracter de monolit, avantajul de a fi „mobila”(cca.l7 kg) si nu necesita pregatire speciala a suprafetei pe care se pozeaza . In urma probelor si analizelor in laboratoarele de specialitate au rezultat caracteristici electroizolante superioare platformelor electroizolante existente (pvc,fibra de sticla,etc -fara rol de a fi mobile).Sunt necasabile in conditii de frig. Covorul se utilizeaza in limitele de temperatura cuprinse intre -250C si + 700C. Covorul trebuie ferit de umezeala, praf, pulberi metalice, carbuni, uleiuri sau alte impuritati, care duc la scaderea proprietatilor dielectrice.


Platformele electroizolante mobile, se pot utiliza la instalatiile electroenergetice interioare cat si exterioare,ca mijloace de protectie electroizolante asociate intotdeauna cu unul sau mai multe mijloace de protectie.


Platforma electroizolanta mobile se reprezinta sub forma unui postament rigid de inaltime 110mm,masurata de la sol pana la suprafata superioara. Este confectionata din cauciuc electroizolant de culoare gri inchis(rosu,negru,maro etc),cu fata exterioara striata, antiderapanta (aceasta caracteristica fiind asigurata de geometria matritei) realizata prin turnare.Este destinata eliminarii riscurilor de electrocutare. Platformele electroizolante pot fi utilizate la instalatiile electroenergetice, atat in cele de inalta ,cat si in cele de joasa tensiune , interioare sau exterioare, ca mijloace de protectie electroizolante. Prevederile standardelor Internationale si europene (CEI 812/85,respectivEN 292-1/1991 si EN 1050/96 privind evaluarea riscurilor) se regasesc armonizate in standardul romanesc SREN 292-l/1996.In capitolul 6.2 din acesta sunt explicitati ,,factorii ce trebuie luati in considerare la aprecierea riscurilor,,-atributiune ce revine exclusiv conducatorilor de unitati conform prevederilor din legislatia romana.


Platforma electroizolanta mobila se impune a fi utilizata la toate panourile electrice exterioare cit si la dotarea masinilor de interventie .



Caracteristici tehnice



  • Dimensiuni:

    • lungimea:550mm

    • latime:550mm

    • inaltimerllOmm

    • grosimea placii:20mm

    • inaltimea piciorului:90mm

    • greutatea: 18Kg



  • Sarcina max. admisibila:max.150Kg

  • Tensiunea de tinere:40KV

  • Tensiunea de strapungere:70KV

  • Domeniul de temperature:-30°C.. .+55°C

  • Umiditate relativa:pana la 100



Produsul conform certificatului de omologare raspunde exigentelor prevazute in NS 65/2002 (art.209).Caracteristicile mediului de utilizare;


 

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Platforma electroizolanta din cauciuc Grosime 550X550X100mm

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse