MINEX Corp de iluminat V. of Sodium 50W E27 19mm Airfal

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: EX102

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Airfal
6481.77 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

540.15 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Aparatul de iluminat este proiectat pentru:
de iluminat al meu
spații subterane susceptibile la acumularea de Grisu gaz.
altele installationsDescription industriale de interior, exterior sau interior al corpului de iluminat: Corp din fontă cu pudră de poliester acoperire cu pulbere galben acoperit. Suspensie flanșă din oțel cu gaura 18mm. Cutie de joncțiuni ( „d“ de protecție) cu flanșe de conectare și presetupe pe o parte a corpului de iluminat. Presetupele sunt realizate din fontă și sunt proiectate pentru cabluri de O 10-16 mm și pentru cabluri de O 16-20 mm utilizare cablu glandă livrate ca accesoriu. Componentele electrice sunt montate in interiorul corpului pe o placă de oțel. O flanșă cu un capac de sticlă groasă de 10 mm este conectat la corpul aparatului de iluminat prin intermediul unui fir cu șuruburi de blocare și garnitură din silicon. Firul formează o barieră ignifug. Geamul de protecție este temperat și rezistă la șocuri minime 7 J (biruiește IK08). Un carlig din oțel asigură colacul de sticlă de asamblare in timpul operațiilor de asamblare. Piesele din oțel sunt galvanizate și placate cu crom. Corpul de iluminat este echipat cu un grilaj din oțel galvanizat. Maximă Secțiunea transversală a conductoarelor de alimentare este 4mm2. Un bloc de conectare cu trei poli permite schimbul de două faze. Corpul de iluminat este echipat cu 2 interne și 2 conectori de impămantare exterior. Corpul de iluminat este conceput ca o piesă pentru a face linii continue. Dacă este un capăt de linie, The closin

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

MINEX Corp de iluminat V. of Sodium 50W E27 19mm

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse