MATRIX-03-2x4LED/900 5700K Elba

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: 35617220

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Elba
731.57 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

60.96 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

MATRIX-03 LED

Familia de corpuri de iluminat MATRIX reprezinta solutia provocarilor cu care se confrunta autoritatile municipale – sa asigure securitatea oamenilor economisind in acelasi timp energie, si sa diminueze costurile de intretinere
MATRIX combina un design distinct cu iluminatul de calitate superioara, integrandu-se perfect in arhitectura urbana.
MATRIX este o familie de corpuri de iluminat moderne pentru iluminatul stradal, cu surse de lumina de ultima generatie cu durata de viata prelungita, fiind echipat cu module LED de inalta peformanta.
MATRIX este eficient din punct de vedere energetic si are un impact pozitiv asupra protectiei mediului.
Sistemul optic performant, cu o distributie uniforma permite inlocuirea solutiilor HID fara a compromite distantele, inaltimea de montare sau calitatea luminii. Nu necesita interventii pentru inlocuirea surselor de lumina iar carcasa metalica asigura reciclarea.
Montarea pe braț sau suspendata și variantele dimensionale permit o amplasare flexibila. Carcasa din aluminiu vopsita.
Sistem de montare pe stalp.
Dispersor transparent din sticla securizata termic.
Sistemul optic conceput pentru a indeplini cerintele standardului SR EN 13201 pentru iluminat stradal, cuprinde LED-uri de putere cu sistemul de orientare a fluxului luminos specializat pentru iluminatul rutier.
Aparataj (driver electronic) inclus in produs si executat in conformitate cu normativele specifice.
Protecție la supraincalzire: Curentul de ieșire catre LED-uri va fi redus sau va funcționa in mod pulsant daca temperatura de funcționare a driverului a fost depașita.
Comportament la scurt-circuit: In caz de scurt-circuit pe modulul LED, driverul se va opri. Dupa eliminarea cauzei de scurt-circuit driverul va porni și va funcționa la parametrii normali.
Culoare: gri.

Domeniu de utilizare
Iluminatul stradal pentru drumuri principale, locale, secundare, cu clasele de iluminare M4, ME5, ME6, S1÷S6, conform SR EN 13201. Iluminatul rezidential pentru alei, trotuare, parcuri, treceri de pietoni. Parcari, gari, autogari, spatii publice largi, etc.
Sursa de lumina utilizata

LED-uri de putere, cu sistem optic specializat pentru iluminat stradal si rezidential, cu temperatura de culoare alb-rece 5700K, CRI ≥70, culoare alb-neutru 4000K, CRI ≥70, cu o durata lunga de viata L70B50 de minim 50.000 ore la Ta=25ºC.
La cererea clientului se pot executa si cu LED-uri cu temperatura de culoare alb- cald (warm-white) 3000K, CRI ≥70.
Sistemul cu LED-uri inclus in produs inlocuieste /este echivalent cu lampile: cu sodiu HST, HSE 50W, 70W, cu halogenuri metalice HIT 70W, cu mercur HME 125W.

Avantaje
Un corp de iluminat modern, cu surse de lumina tip LED. Consum redus de energie. Durata de viata prelungita. Prietenos cu mediul inconjurator. Ideal pentru inlocuirea corpurilor de iluminat stradale cu lampi fluorescente compacte, cu sodiu, cu halogenuri metalice. Costuri reduse de intretinere. Nu sunt necesare interventii pentru inlocuirea in exploatare a surselor de lumina.





Caracteristici tehnice

Tensiunea de alimentare: 230V/50Hz
Temperatura ambientala -30 ̊C…+ 35 ̊C.
Umiditate relativa pana la 80% la temperatura de + 20 ̊C
Corespunde standardelor pentru corpuri de iluminat: SR EN 60598-1, SR EN 60598-2-3, SR EN 62031.

Variante la cerere

Produsul poate fi executat in varianta cu reglaj de flux in trepte: 50% sau 75% din fluxul total, pe un interval orar prestabilit (de ex. intre orele 1:00 si 4:00 cand traficul este redus).
Produsul poate fi echipat cu dispersor din policarbonat transparent rezistent la vandalism IK10.

Montaj

Sistemul de montare pe stalp din capatul carcasei permite montarea in consola, pe teava (Ф35 – Ф40mm).
Pentru prindere pe consola Ф48mm se vor monta pe produs șuruburile livrate ca accesoriu in cutia produsului.
La cerere pe consola sau pe varf stalp o42-o60mm cu ajutorul ștuțului cu indexare, cu unghi de inclinare reglabil pe verticala 0°±90° (pas 5°/10°).
La cerere pe consola O40-60mm cu adaptor .
Inalțime de montare recomandata: 6-10m.

cu Directivele Europene

Directiva de Joasa Tensiune
Directiva de Compatibilitate Electromagnetica
Directiva RoHS. Directiva DEEE

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

MATRIX-03-2x4LED/900 5700K

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse