Levier nylon fischer DuoTec fischer DuoTec 10 Fischer

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: Fischer 537260

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Fischer
4.66 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

0.39 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Functia unica si geometria levierului la fischer DuoTec permite manevrarea sarcinilor foarte grele cu levierul gravitational. Acolo unde este nevoie de fixari multiple, reduce numarul fixarilor si creste la maxim siguranta. Ca membru DUO line, fischer DuoTec include doua componente de plastic. Componenta rosie si dura a mansonului de diblu contribuie la distribuirea uniforma a sarcinii, in timp ce componenta gri si moale previne deteriorarea suprafetei datorita fixarii, reducand incarcatura. fischer DuoTec este prevazut ca un levier gravitational pentru aplicatii in materiale de constructii de tip panou. Levierul poate fi folosit de asemenea ca diblu de expansiune in materiale de constructii solide. supportul flexibil de surub permite utilizarea suruburilor si carligelor cu diferite forme de filet.
Plasticul armat cu fibra de sticla si insertia de metal (fischer DuoTec 12) permit levierului sa trateze sarcinile mari de tractiune si cele transversale in toate materialele de constructie de tip panou.
suprafata de contact din nylon gri moale distribuie sarcina pe suprafata panoului, minimalizand astfel slabirea materialului de constructii care suporta sarcina.
Diametre standard ale gaurii forate si element pliabil scurt pentru montare usoara in cavitati inguste, inclusiv cele izolate.
Mansonul alb in plan cu functia de clipsare permite preinstalarea rapida si sigura a diblului in gaura forata.
Cu gradatie pe banda de tensionare (fischer DuoTec 12) pentru a determina lungimea necesara a surubului (valoare gradatie + 20 mm). Aplicatii
Dulapuri suspendate de bucatarie
Dulapuri pentru camera de zi
Rafturi
Garderobe
Balustrade
Fotografii
Oglinzi
Lampi
Cosuri suspendate grele
Materiale de constructii
Recomandat pentru:
Placi de gips-carton
Placi de gips armate cu fibre
Panouri de lemn, ca de ex. panouri OsB, placi aglomerate, placi MDF
Placi de otel
Panouri de plastic
Blocuri cu goluri realizate din beton
Functioneaza de asemenea in:
Materiale solide precum beton si lemn
fischer DuoTec este proiectat pentru instalarea prepozitionata.
Instalare simpla cu burghiu cu diametrul de 10 sau 12 mm.
Datorita elementului levier scurt este recomandat pentru spatii inguste si chiar si cavitati izolate cu vata minerala. Atentie la lungimea elementului levier!
Functioneaza ca un diblu de expansiune in materiale de constructii solide precum betonul sau lemnul. Atentie, nu cu suruburi metrice!
Insertia flexibila pentru surub permite folosirea suruburilor pentru lemn, placi aglomerate si a suruburilor metrice si a carligelor.


Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Levier nylon fischer DuoTec fischer DuoTec 10

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse