Lanterna Superfire X18, INN-046656 Superfire

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: INN-046656

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Superfire
42.92 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

3.58 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Marca Superfire
Model X18
Putere 5 W max.
Luminozitate 55 lm
Gamă Pană la 38 m
Moduri de lumină Lumină puternică, lumină medie, lumină slabă, stroboscop, SOS
Alimentare electrică 1x baterie AAA
Timpul de funcționare Aproximativ. 60 min
Impermeabil IP44
Material Aliaj de aluminiu
Dimensiuni 94,4 x 17,7 x 15 mm
Greutate 21,5 g
Lanterna Superfire X18
Lanterna Superfire X18 are un design compact, astfel incat să o poți purta cu tine in orice moment. Oferă 5 moduri de lumină, iar luminozitatea sa ajunge la 55 lm. Are nevoie doar de o baterie AAA pentru a-l alimenta, care poate oferi un timp de funcționare de pană la 60 de minute. Dispozitivul este, de asemenea, rezistent la apă (IP44) și foarte durabil - pentru a-l face a fost folosit un aliaj de aluminiu durabil.
Intotdeauna la indemană
Aprovizionați-vă cu o lanternă care vă poate insoți aproape oriunde. X18 este mai mic decat majoritatea pixurilor, așa că il puteți pune cu ușurință chiar și in buzunar. Este prevazut si cu o agrafa practica, cu ajutorul caruia il poti atasa cu usurinta de o camasa sau rucsac, de exemplu.
Lumina de care ai nevoie
In ciuda dimensiunilor sale compacte, lanterna se remarcă prin performanța impresionantă. Puterea sa este de maxim 5 W, iar luminozitatea sa ajunge la 55 lm. Dispozitivul are, de asemenea, o rază de acțiune de pană la 38 m. Există, de asemenea, diverse moduri de lumină - lumină puternică, lumină slabă, lumină medie, SOS și stroboscop. Așa că poți regla oricand iluminarea la situație și nevoile tale!
Timp de funcționare de pană la 60 de minute
Pentru a alimenta lanterna, aveți nevoie doar de o baterie AAA - le puteți cumpăra cu ușurință in majoritatea magazinelor. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji ca dispozitivul să refuze să vă servească prea repede - timpul său de lucru ajunge la 60 de minute. Chiar dacă excursia dvs. este prelungită, vă veți lumina ușor drumul și vă veți intoarce acasă in pace!
O mulțime de utilizări
Această lanternă la indemană este perfectă pentru o varietate de utilizări. Iți va veni la indemană in timpul unei excursii la munte sau la un cort, va fi util și zilnic, de exemplu, la o plimbare de seară cu cainele tău. Il vei folosi și pentru mici reparații sau atunci cand este o pană de curent - datorită lui poți evita să te impiedici de ceva in intuneric și poți găsi cu ușurință lucrurile de care ai nevoie.

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Lanterna Superfire X18, INN-046656

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse