Lanterna Superfire L28, 121lm, INN-046655 Superfire

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: INN-046655

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Superfire
52.3 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

4.36 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Marca Superfire
Model L28
Culoare Negru
Putere 5 W max.
Luminozitate 121 lm
Gamă Pană la 52 m
Moduri de lumină Lumină puternică, lumină medie, lumină slabă, stroboscop, SOS
Alimentare electrică 2x baterie AAA
Timpul de funcționare Aproximativ. 47 min
Impermeabil IP52
Material Aliaj de aluminiu
Dimensiuni 135 x 15 x 15 mm
Greutate 29 g
Lanterna Superfire L28, 121lm
Lanterna compacta Superfire L28 te poate insoti aproape oriunde. Se va potrivi cu ușurință chiar și in buzunar, iar cu o luminozitate de 121 lm și rezistență la apă IP44, va fi perfect pentru diverse aplicații. Veți avea nevoie doar de 2 baterii AAA pentru a alimenta dispozitivul, iar timpul de funcționare al acestuia ajunge la 47 de minute. In plus, produsul este fabricat din aliaj de aluminiu durabil - este extrem de durabil și rezistent la deteriorare.
Intotdeauna la indemană
Dacă ești in căutarea unei lanterne mici pe care să o poți lua cu tine aproape oriunde, modelul L28 va fi o alegere excelentă. Dispozitivul este mai mic decat un stilou - il puteți pune cu ușurință intr-o geantă sau chiar intr-un buzunar. De asemenea, este echipat cu o clemă specială, astfel incat să-l poți atașa de rucsac sau cămașă.
Timp lung de lucru
Nu vă fie teamă că lanterna va refuza să vă servească prea repede. Dispozitivul este alimentat de 2 baterii AAA, care pot oferi un timp de funcționare de pană la 47 de minute. Așa că puteți face o excursie in munți sau puteți face o campare in pădure fără nicio grijă - chiar dacă călătoria dvs. devine puțin mai lungă, veți oferi cu ușurință o iluminare adecvată și vă veți intoarce acasă!
Iluminare optimă
Lanterna se remarcă prin puterea maximă de 5W și luminozitatea de 121 lm, iar raza de acțiune este de pană la 52 m. Astfel, iti va asigura o iluminare optima in diverse situatii! De asemenea, ai la dispoziție 5 moduri de iluminare - lumină puternică, lumină medie, lumină scăzută, stroboscop și SOS. Astfel, puteți ajusta oricand performanța lanternei la nevoile dvs.!
Utilizări multiple
Această lanternă la indemană este perfectă pentru o varietate de utilizări. De exemplu, il poți lua cu tine intr-o excursie in camping sau intr-o excursie la munte. Il veți găsi util și pentru efectuarea de mici reparații. De asemenea, il veți folosi in timpul unei căderi de curent - datorită acestuia puteți găsi cu ușurință lucrurile de care aveți nevoie sau puteți evita să vă impiedicați de ceva in intuneric.

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Lanterna Superfire L28, 121lm, INN-046655

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse