Lanterna multifunctionala Superfire G19, 200lm, USB, INN-024737 Superfire

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: INN-024737

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Superfire
89.97 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

7.50 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Producător Superfire
Model G19
Sursă de lumină ZT 3535 + COB
Putere nominală 5W
Timp de funcționare 2-5 ore
Numărul de lumeni 200
Rezistenta la cadere pana la 1m
Dimensiuni 140 x 21 x 21 mm
Greutate 104 g
Impermeabil IP42
Gama de iluminare 200 m
Port de incărcare micro USB
Capacitatea bateriei 800mAh
Moduri puternic - slab - COB alb - COB roșu - COB roșu stroboscopic
Material aliaj de aluminiu
Timp de incarcare 2 ore
Superfire G19 - lanternă pentru sarcini speciale
Lanterna funcțională Superfire G19 se remarcă prin luminozitatea sa ridicată datorită 200 de lumeni, razei de lumină de 200 de metri și bateriei cu o capacitate de 800. Cu 5 moduri de lumină și posibilitatea de a o utiliza in moduri diferite, o puteți ajusta cu ușurință la nevoile dvs. Greutatea sa ușoară de 104 g și dimensiunea compactă fac utilizarea funcționalității sale ușoară și plăcută. O lampă COB suplimentară amplasată in lateral oferă și mai multe posibilități.
5 moduri de lumină - o mulțime de aplicații
Alegeți dintre cele 5 moduri de lumină disponibile pentru a personaliza lanterna in funcție de nevoile dvs. Lampa principală poate străluci puternic sau slab. COB-ul lateral emite lumină in alb, ideal pentru citire, de exemplu, precum și roșu - static sau in modul SOS. Operarea dispozitivului este extrem de simplă - pentru aceasta este nevoie de un singur buton. Toate acestea fac ca G19 să merite să fie avut cu tine in orice moment - va fi perfect in multe scenarii.
Ajustare gratuită - și mai multă flexibilitate
Dispozitivul oferă, de asemenea, posibilitatea de a regla poziția lămpii principale la 90°. Această caracteristică simplă, dar utilă, imbunătățește foarte mult utilizarea lui G19. De asemenea, puteți regla rapid și ușor unghiul lanternei față de baza acesteia. Reglați dispozitivul la nevoile dvs. și la situația actuală pentru a vă bucura de iluminare optimă și de confort oricand și oriunde.
Bucurați-vă de performanță de lungă durată
Aparatul este echipat cu o baterie reincărcabilă puternică. Oferă pană la 2-5 ore de funcționare a lanternei! Acest lucru este suficient pentru ca acesta să-și indeplinească perfect sarcina in aproape orice situație. G19 nu vă va dezamăgi niciodată - poate oferi o sursă de lumină suplimentară sau de urgență oricand aveți nevoie de ea.
Eliberați-vă de cabluri
Lanterna este echipată cu o mufă USB pentru incărcarea comodă a dispozitivului. Nu mai trebuie să purtați un cablu suplimentar cu dvs. in orice moment. Doar conectați G19 direct la incărcător. Lanterna Superfire este cat se poate de compactă și funcțională.
Bucurați-vă de libertatea de operare
Ceea ce face lucrul cu G19 și mai ușor este varful magnetic puternic. Cu el, puteți atașa cu ușurință lanterna pe o suprafață adecvată și vă puteți elibera mainile dacă este necesar. Această soluție convenabilă și practică vă va oferi și mai multă libertate de acțiune atunci cand, de exemplu, lucrați intr-un atelier de acasă sau reparați o mașină.
Atașați-l de haine
Lanterna este, de asemenea, echipată cu o clemă robustă care ii imbunătățește utilizarea. Cu el, il poți atașa cu ușurință la rucsac, cămașă sau jachetă. Astfel, te poți bucura de libertatea de a-l folosi cu lumina potrivită pentru situație.
Lanternă practică cu cap
O bandă specială cu adaptor vă permite să utilizați G19 și ca lampă frontală. Dispozitivul este astfel extrem de versatil și vă oferă nenumărate posibilități. Folosit in acest fel, vă va fi mai ușor, printre altele, să vă reparați mașina pe timp de noapte sau să navigați după intuneric pe terenuri solicitante - de exemplu, in pădure sau munți.
Intotdeauna cu tine
Lanterna este extrem de compactă - măsoară doar 140x21 x 21 mm și cantărește 104 g. Acest lucru face ușor să il aveți mereu la indemană. Il poți pune cu ușurință in rucsac sau in geantă și il poți folosi oricand ai nevoie. Un astfel de dispozitiv practic și portabil merită să aveți mereu cu dvs. - nu știți niciodată cand vă va fi la indemană! Avantajul său suplimentar este impermeabilitatea. Așa că il puteți folosi in aproape orice condiții - chiar și ploaia nu-i va dăuna.
O mulțime de aplicații
Posibilele aplicații ale Superfire G19 sunt aproape nenumărate. Acest dispozitiv funcțional va fi la indemană nu numai in timpul expedițiilor de noapte. Se va dovedi util și intr-o excursie in camping sau in timpul unei operațiuni de salvare. De asemenea, vă va ajuta cu bricolaj sau renovare. De asemenea, nimic nu te impiedică să-l folosești in fiecare zi, acasă - cand citești, te uiți la televizor sau lucrezi la computer.

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Lanterna multifunctionala Superfire G19, 200lm, USB, INN-024737

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse