KIT TERMOSTAT + CABLU INCALZIRE PARDOSEALA MAGNUM X 17W/M: 1000W Magnum

1.098,60 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 32

(un review)

Set

Cod : 101005

* preturile contin TVA

Producator:

Magnum

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

DESCRIERE


Cablul MAGNUM a fost special conceput pentru instalarea înpardoseli de ciment. Distantta dintre cabluri determina capacitatea pe mp.


Acest lucru va ofera libertatea de a aplica o capacitate mai mare (timp mai rapid de reactie, temperaturi ridicate) sau o capacitate într-adevar mai mica (temperaturi constante sau scazute), atunci când este instalat.


Instalarea este foarte simpla, deoarece cablul poate fi modelat.


Acesta poate fixat pe MAGNUM Isorol folosind banda de aluminiu si cu placi pe suprafata de beton. Mai mult decât atât, benzile Spacer sunt disponibile pentru montarea direct pe podea.


Termostatul avansat tine cont de perioada necesara de încalzire, astfel încât podeaua este intotdeauna la temperatura potrivita atunci cand vrei. Lipsa de radiatoare pe pereti ofera libertate optima pentru decoratiuni interioare si mobilier.


Exemplu de calculare: pentru a calcula distantta corecta de cablu, împarti numarul de mp de suprafata la capacitatea totala a setului.


Rezultatul ar trebui sa se înmultitesca cu 17 (17 = wati pe metru de cablu întins). Primele doua cifre dupa virgula indica distantta (spatiere) între cabluri în centimetri.
Documente

Cataloage

Fise tehnice

Scrie un review

Review-urile utilizatorilor pentru Magnum KIT TERMOSTAT + CABLU INCALZIRE PARDOSEALA MAGNUM X 17W/M: 1000W

  • Prisiceanu,

    se monteaza usor.Confortul termic este sporit,chia merita la casele noi incalzirea in pardoseala.Colaborarea cu cei de la materialeelectrice foarte buna!

    Review util? Da