Granirapid Adeziv bicomponent pe baza de ciment si polimer lichid pentru incalzire in pardoseala Mapei

210,00 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 6
Buc

Cod : GRANIRAPID GRI COMP.A+Comp B

* preturile contin TVA

Producator:

Mapei

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Adeziv de uz exterior si interior pentru montarea placilor ceramice de orice fel, a placi din roci naturale, a placilor din aglomerate sau artificiale, pe pardoseli sau pereti.
Adeziv de exterior si interior utilizat la solicitari de trafic intens si greu, pentru montarea dalelor speciale din cauciuc cu profilul fetei inferioare adaptat pentru fixarea prin cimentare cu adeziv.


Exemple tipice de aplicare
-Utilizat la montarea de mozaic ceramic, din sticla, placi ceramice de faianta, gresie, cotto, klinker, gresie portelanata etc.
-Placi din roci naturale (marmura, granit, travertin etc.), placi recompuse sau sintetice care, impun o uscare rapida a adezivului pe -sape pe baza de ciment aderente sau flotante si armate,
suficient de maturate;
-pardoseli incalzite;
-sape pe baza de lianti tip Mapecem, Topcem sau Topcem Pronto, aderente sau flotante;
-pardoseli existente (din ceramica, roci naturale, marmura etc.) bine curatate si degresate.


Granirapid datorita caracteristicilor sale extraordinare de aderenta si uscare rapida, se preteaza in special la lucrari de amenajari rapide sau cand situatia impune o functionalitate imediata a finisajelor (la supermagazine, fabrici, spitale, aeroporturi etc.)


CARACTERISTICI TEHNICE
Granirapid este un adeziv compus din doua componente, (componenta A) pulbere alba sau gri pe baza de lianti speciali si nisip cu granulometrie selectionata si (componenta B) un latex de cauciuc
sintetic.
Granirapid are ca particularitate un timp scurt de realizare a prizei si o hidratare rapida, ceea ce duce la o lipire rapida a finisajelor pe pardoseli sau pereti, adezivul atingand performantele maxime in numai 24 ore.
In cazul utilizarii pentru pardoseli, acestea sunt pietonabile dupa numai 3 ore.
Granirapid are foarte mici contractii la uscare si manifesta excelente caracteristici de aderenta pe aproape toate tipurile de suporturi, inclusiv pe cele dificile, rezistenta la socuri mecanice si vibratii, la socuri.


Utilizare si consumuri 


Pentru pardoseli, strat suport neregulat sau finisaje cu partea inferioara profilata utilizati spatula MAPEI nr. 6 (consum 5 - 6 kg/m2 ).
Pentru pardoseli, strat suport foarte neregulat, finisaje cu partea inferioara foarte profilata sau placi de dimensiuni mari utilizati spatula MAPEI nr. 10 cu dinti patrati (consum 8 kg/m2 sau chiar mai mult ) sau spatula pentru Kerafloor (pentru aplicarea adezivului in grosime de pana la 1 cm.)


AMBALAREA
Granirapid este disponibil in culorile alb sau gri si se furnizeaza ambalat dupa cum urmeaza:
-Granirapid Gri, kit de 30,5 kg: Componenta A:saci de 25 kg Componenta B:bidon de 5,5 kg


Temperatura de aplicare permisa: de la +5 0C la +30 0C
Durata de viata a amestecului: 45 minute
Timp deschis (dupa EN 1346): cca. 20 minute
Timp de realizare a prizei: cca. 2 ore
Chituirea rosturilor: dupa 3 ore
Pietonabil: dupa 3-4 ore
Apt pentru solicitare intensa: dupa 24 ore ( 3 zile folosit la piscine)
Documente

Scrie un review