Doza pentru fatada polistiren -corpuri de iluminat Kopos Kopos

75,48 lei
in stoc verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 2

(4 review-uri)

Buc

Cod : MDZ

* preturile contin TVA

Producator:

Kopos

Transport

 • verificare colet la livrare
 • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Doza pentru instalarea de dispozitive ( corpuri de iluminat , spoturi exterioare , senzori de miscare ,prize trifazice ,etc ) pe fatadele izolate termic ale cladirilor .Profilul suportului elimina pierderile termice .Nu este compatibil cu instalarea antenelor de satelit sau a altor elemente mari .Platforma permite instalarea pe izolatie termica de 50-200mm .Zona de montare 120x120mm .In pachet sunt suruburi de prindere pe perete , suruburi de montare a dozei si pe izolatie .
Documente

Scrie un review

Review-urile utilizatorilor pentru Kopos Doza pentru fatada polistiren -corpuri de iluminat Kopos

 • Cristian, (o persoana a considerat acest review util)

  Leam folosit pentru fixarea camerelor exterioare, plastul ce normal trebuia ingropat a ramas in exterior si camere stau fixate pe ele, cu putine chinuiala am montat si camere, am uitat sa le montez inainte de plasa asa ar fi fost perfect si apoi o doza sa stea pe ele fixate ulterior camera pe doza. Oricum recomand.

  Review util? Da
 • Daniel Ionel,

  Este foarte bun sistemul, un plastic solid si rezistent. chiar foarte practic

  Review util? Da
 • Sorin Dumitru,

  Am achizionat acest tip de doza cu scopul de a facilita montarea camerelor de luat vederi. Dupa cum stiti, camere au o multume de mufe si fire care arata foarte rau daca sunt la vedere. O solutie eleganta este aceasta doza care pe langa faptul ca ofera un suport solid pentru fixarea camerei te ajuta sa ascunzi mufele si cablurile din spatele camerei. Se poate folosi bineinteles si pentru corpurile de iluminat exterioare. Foarte elegant si util. O recomand

  Review util? Da
 • Dragan,

  Un produs de calitate, cu o constructie solida, plastic solid, ranforsat intre talpa de prindere pe perete si tub. Tubul inscriptionat cu lungimi de taiere in functie de grosimea polistirenului, cu ghidaj pentru o decupare eficienta. Pachetul vine cu 8 suruburi + dibluri de prindere, 4 suruburi de prindere a elementului final pe care se va monta, in viitor, aplica/felinarul, polistiren atat in interiorul tubului cat si in exteriorul lui, fara a fi nevoie, ulterior, la montarea polistirenului pe fatada sa fie decupat in jurul dozei de fatada. Multumit de profesionalismul echipei NetVolt. Distribuitorul putin "gretos" la primele doua comenzi...dar mna.

  Review util? Da