Diblu universal UX UX 8 x 40 R Fischer

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: Fischer 505483

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Fischer
0 lei
* pretul include TVA 19%

Descriere

Diblul universal fischer UX este un diblu din plastic realizat din nylon de inalta calitate. Diblul universal se expandeaza in materialele de constructii solide, si formeaza bucle in materialele de constructii cu goluri sau de tip panou pentru o prindere maxima. De aceea fischer UX este intotdeauna alegerea corecta - chiar si in cazul materialelor de constructii necunoscute. Marginea previne alunecarea in gaura in timpul instalarii. Varianta fara margine si adancime de ancorare mai mare a diblului universal fischer UX este recomandata pentru instalarea prin strapungere. Diblul universal fischer UX este recomandat, de exemplu, pentru fixarea corpurilor de iluminat, a galeriilor pentru perdele, a dulapurilor usoare sau a bordurilor. seturile de fixare cu suruburi, suruburi cu ochi si carlige ofera solutia perfecta pentru aproape toate aplicatiile. Principiul universal de functionare (formare bucle sau expandare) permite utilizarea in toate materialele de constructii solide, cu goluri si de tip panou. Astfel UX este alegerea corecta pentru materiale de baza necunoscute.
Pragul diagonal de conectare al diblului UX permite ghidarea optima a surubului. Blocajul anti-rotatie dintat previne rotirea in gaura. Acesta garanteaza gradul maxim de siguranta la instalare.
seturile de fixare cu suruburi, suruburi cu ochi si carlige ofera solutia perfecta pentru toate aplicatiile. Aplicatii
Fotografii
Corpuri de iluminat
Borduri
Dulapuri usoare
Grilaj pentru prosoape
Dulapuri cu oglinda
Galerii
sisteme de fixare chiuvete
Console pentru televizoare
Fixarea instalatiilor sanitare si de incalzire
Materiale de constructii
Beton
Placi de gips-carton si placi de gips armate cu fibre
Caramida perforata vertical
Blocuri cu goluri realizate din beton usor
Dale de pardoseala cu cavitati din caramizi si beton
Caramida perforata din nisip calcaros
Caramida plina din nisip calcaros
Piatra naturala
BCA
Placa aglomerata
Placa solida din gips
Caramida plina realizata din beton usor
Caramida plina
UX cu guler este recomandat pentru instalare prepozitionata, UX fara guler este potrivit pentru instalarea prin strapungere.
insurubarea surubului are ca rezultat expandarea UX in materialele de constructii solide si formarea de bucle in cavitati.
Lungimea necesara a surubului se calculeaza dupa cum urmeaza: lungimea diblului + grosimea dispozitivului de fixat + 1 x diametrul surubului.
Recomandat pentru suruburi de lemn si placi aglomerate, respectiv prezoane.
in cazul materialelor de constructii de tip panou, partea nefiletata a surubului nu poate fi mai lung decat dispozitivul de fixat, si se va folosi UX cu guler.
Distanta de la margine trebuie sa fie de cel putin o lungime de diblu.

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Diblu universal UX UX 8 x 40 R

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse