Comutator inteligent fara fir Sonoff SNZB-01 ZigBee buton comutator, alb, (SNZB-01), HRT-64826 Sonoff

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: HRT-64826

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Sonoff
53.95 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

4.50 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Sonoff SNZB-01 ZigBee (baterie inclusă) telecomandă fără fir buton comutator de buton alb (SNZB-01)
Produsele Sonoff vor transforma casa dvs. obișnuită intr-o casă inteligentă care este controlată de un telefon conectat la internet!
Sonoff SNZB-01 este un buton fără fir care funcționează in standardul ZigBee. Acesta vă permite să controlați dispozitivele conectate la această rețea. Oferă 3 funcții programabile, un singur clic, dublu clic și apăsare lungă. Se configurează cu ajutorul aplicației eWeLink, iar pentru o funcționare corectă trebuie să aveți la dispoziție in prealabil un gateway Sonoff ZigBee Bridge Bridge. Butonul vă permite să porniți și să opriți de la distanță dispozitivele, să stabiliți programele de lucru ale acestora și să setați scenarii individuale ale comportamentului grupurilor de dispozitive. De asemenea, are funcția de a informa utilizatorul cu privire la nivelul scăzut al bateriei.
Standardul ZigBee oferă un număr mare de avantaje care afectează in mod pozitiv funcționarea dispozitivelor care operează in cadrul acestuia. Lucrul de bază este viteza și ușurința de imperechere a elementelor inteligente intre ele. Imperecherea cu ZigBee este de 3 ori mai rapidă decat conectarea dispozitivelor Wi-Fi. Ceea ce este, de asemenea, important este faptul că fiecare dispozitiv conectat permanent la electricitate crește raza de acțiune a acestei rețele. Standardul oferă o rază de acțiune de 80 m in spațiu deschis.
Specificații
Alimentare electrică: Baterie de 3 V (CR2450) - 1 buc. In set
Rețea wireless: ZigBee (IEEE 802.15.4)
Material: PC
Dimensiuni: 43 mm x 43 mm x 16 mm
Greutate: 25 g
Cele mai importante caracteristici
Controlează dispozitivele de oriunde din casă
Aspect estetic și elegant
Configurați propriile scenarii de acțiune pentru a controla mai multe dispozitive simultan
Două-way light control
Comportamentul butoanelor poate fi configurat in aplicație
Asociere cu o singură atingere cu alte dispozitive
Suportă conectarea cu camera de monitorizare a camerei Sonoff room monitoring
Notificare de baterie descărcată
Configurarea a 3 funcții: o singură atingere, atingere dublă și atingere lungă
Unitatea de control Sonoff ZigBee Bridge este necesară pentru funcționarea corectă a butonului
Un buton - 3 funcții
Personalizați butonul in funcție de nevoile dumneavoastră. Aveți posibilitatea de a configura 3 acțiuni ale butonului, un singur clic, dublu clic și apăsare lungă. Fiecare dintre aceste acțiuni poate fi configurată pentru a porni sau opri un dispozitiv din casa dvs. inteligentă.
Aspect elegant
Datorită dimensiunilor sale compacte și a carcasei elegante, se potrivește in orice apartament. Este la indemană și estetic. Se potrivește perfect in decorul locuinței dvs.
Notificare de baterie descărcată
Puteți fi liniștit cu privire la nivelul bateriei din senzor. Aplicația vă va anunța despre necesitatea de a o inlocui atunci cand este aproape de epuizare.
Executarea instantanee a acțiunii
Dispozitivele care lucrează in rețeaua ZigBee au un timp de răspuns de doar 0,2 secunde, iar dispozitivele Wi-Fi de aproximativ 5 secunde. Aceasta este o diferență colosală in ceea ce privește timpul de execuție a unei sarcini programate.
Sonoff este o casă inteligentă pentru toată lumea. Cu cateva dispozitive ușor de configurat, vă puteți transforma locuința intr-o casă modernă, controlată de o aplicație de pe telefon!

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Comutator inteligent fara fir Sonoff SNZB-01 ZigBee buton comutator, alb, (SNZB-01), HRT-64826

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse