Comutator de perete Smart Scene Sonoff NSPanel Pro (alb), INN-043039 Sonoff

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: INN-043039

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Sonoff
569.62 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

47.47 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Producător Sonoff
Nume NSPanel Pro - alb
Culoare alb
Voltaj 100-240V AC 50/60Hz
Consum maxim de energie 5W max, 150mA
Diagonala ecranului 3,95"
Rezoluţie 480 x 480
Iesire audio 7Ω, 1W
CPU CPU Quad-core ARM Cortex-A35
GPU Mali-G31GPU
Dimensiuni 86 x 86 x 39,5 mm
Greutate 180 g
Material PC V0, CRS, sticla securizata
Sisteme de operare Android, iOS
Wifi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Bluetooth BT2.1+EDR,BT 3.0,BT4.2
Zigbee IEEE 802.15.4 (Zigbee 3.0)
Temperatura de Operare 0°C ~ 40°C
Umiditatea de funcționare 5%-90% RH
Sonoff NSPanel Pro - comutator de perete alb
Comutatorul de perete Sonoff vă va permite să vă gestionați in mod convenabil casa inteligentă. Vă permite să controlați luminile, senzorii, temperatura, camera, etc. De asemenea, vă va anunța cand cineva intră in casa dvs. Produsul funcționează cu Home Assistant și acceptă conexiunea Wi-Fi și Bluetooth. Va fi perfect pentru utilizarea de zi cu zi ca temporizator sau ceas cu alarmă, de asemenea, vă va anunța cand cineva sună la ușă.
Termostat incorporat
Intrerupătorul de perete Sonoff vă permite, de asemenea, să controlați in mod inteligent temperatura camerei. Tot ce trebuie să faci este să-l imperechezi cu caloriferele sau aerul condiționat și să setezi temperatura dorită. Există, de asemenea, 2 moduri de funcționare din care puteți alege. Auto va face ca dispozitivul să pornească/oprește automat atunci cand temperatura atinge o valoare specificată de dvs. Manual, pe de altă parte, vă permite să reglați manual temperatura după bunul plac - oricand doriți.
Ușor de utilizat
Vrei să asculți muzică, să urmărești un episod dintr-un serial TV sau un tutorial pe un subiect la alegerea ta? Intrerupătorul de perete Sonoff vă va face posibil. Tot ce trebuie să faceți este să salvați adresa site-ului web in NSPanel Pro și să o lansați cu un singur clic. In plus, puteți personaliza aspectul dispozitivului alegand unul dintre imaginile de fundal disponibile. Mai mult, tapetul se va schimba in funcție de vreme. De asemenea, puteți adăuga propria fotografie.
Comoditate și securitate
Comutatorul este echipat cu display și funcționează cu camere Sonoff (CAM Slim, GK-200MP-B), RTSP și ESP32. Astfel, le veți imperechea cu dispozitivul, obținand o vedere spre garaj, sufragerie sau intrarea in casă. In plus, acceptă audio bidirecțional, astfel incat să puteți comunica convenabil cu un curier, de exemplu. In plus, are microfon și difuzor incorporate - atunci cand este conectat la un smartphone sau la un comutator, vă permite să comunicați cu ceilalți.
Facturi de energie electrică mai ieftine
Un alt avantaj al comutatorului de perete Sonoff este capacitatea de a controla cantitatea de energie utilizată. Acest lucru vă va permite să reduceți costul facturilor de energie electrică. Dispozitivul funcționează cu relee și intrerupătoare inteligente Sonoff, inclusiv POW Origin/Elite, DualR3, S40/31.
Design atent
Dispozitivul a fost conceput pentru a face utilizarea lui simplă. Comutatorul are un ecran tactil TFT LCD de 3,95" care oferă acces clar la informații și setări. In plus, luminozitatea ecranului este reglată automat, datorită senzorului ICC, pentru o operare mai convenabilă.
Mai multe capacități
Protocolul standard Zigbee 3.0 face conexiunea mai stabilă și raza de acțiune mai mare. Dispozitivele slave adăugate pot fi controlate vocal prin cooperarea cu Alexa, Google Home etc. In plus, acceptă sincronizarea in două sensuri intre NSPanel Pro și ecosistemul Home Assistant. De asemenea, puteți asocia dispozitivele Zigbee de la NSPanel Pro la HA și puteți sincroniza luminile și comutatoarele HA cu NSPanel Pro.

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Comutator de perete Smart Scene Sonoff NSPanel Pro (alb), INN-043039

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse