Cablu aerian fara purtator tip ENEL ARE4 4x2x16 06/1kv -joasa tensiune Cavi

10,09 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 0
ml

Cod : ARE 4*E4X 2X16

* preturile contin TVA

Producator:

Cavi

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

CABLURI DE JOASĂ TENSIUNE BIPOLARE ŞI TETRAPOLARE CU ELICE VIZIBILĂ „FASCICUL PORTANT” PENTRU POZAREA AERIANA CU CONDUCTOARE DIN ALUMINIU IZOLATE ÎN XLPE
ŞI MANTA DIN XLPE


TENSIUNE NOMINALA
Uo /U = 0,6/1 kV, pentru sisteme cu tensiune maxima 1,2 kV.


CONSTRUCTIE:
Caracteristicile conductoarelor, a izolatiei si a invelisului de protectie sunt conforme cu prescriptiile documentului ENEL DC 4908 RO, si/sau conforme celor precizate, modificate sau completate în continuare.
- Conductoare: de aluminiu crud cu sarma rigida rotunda necompact cu sens de rasucire dreapta si pas maxim de cablare “20 d”.


- Izolatie: din polietilena reticulata (XLPE) de tipul CENELEC SR HD 626 - TIX 7, de culoarea neagra aplicata cu ajutorul procedurii de extrudare în strat unic; ceasta alcatuieste un învelis cilindric compact si poate fi usor separată de conductor.
- Invelis de protectie: manta din polietilenă reticulată (XLPE) de tipul CENELEC SR HD 626 - TMX 1, de culoare gri RAL 7001, atasata la izolaţie; compactă, fără defecte şi aplicată uniform.
- Asamblarea inimilor: inimile sunt rasucite impreuna cu elice vizibilă cu sens de rasucire înspre dreapta si pas de rasucire cuprins între 250 şi 300 mm pentru cablu 2x16, si cuprins între 350 şi 400 mm pentru cablu 4x16.


 
Documente

Cataloage

Scrie un review