Burghiu de impact sDs Plus II Pointer sDs Plus II 16/150/210 Fischer

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: Fischer 531827

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Fischer
0 lei
* pretul include TVA 19%

Descriere

Burghiul rotopercutor fischer sDs Max II/ IV este un burghiu de inalta calitate cu 2 lame de taiere din metal dur cu locas sDs-Plus. Geometria optimizata a burghiului cu varful burghiului avand forma pronuntata de dalta permite o perforare rapida si rezultate sigure – in special cu bormasini cu acumulatori. Punctul pronuntat de centrare si elementul de taiere conform PGM® garanteaza crearea gaurilor forate precise si care corespund omologarii. Tehnologia Power-Breakers cauzeaza microfisuri in materialul de constructii si imbunatateste viteza de perforare. Canalul Vario-KVs asigura de asemenea transportul optim al prafului de la forare si reduce astfel uzura. Varful distinctiv al burghiului, in forma de dalta, asigura cel mai rapid proces de gaurire.
Canalele de degajare de volum mare transporta rapid praful de foraj din orificiu, reducand astfel gradul de uzura.
Centrul ranforsat al burghiului transmite mai multa energie de impact taisului din carbid pentru un grad maxim de stabilitate si transfer de forta.
Varful distinctiv auto-centrant ofera posibilitatea unui foraj simplu si de mare precizie si astfel ofera un plus de siguranta la instalare.
Taisul ce respecta normele PGM®garanteaza gauri cu o potrivire perfecta si satisfac cele mai exigente cerinte cu privire la siguranta. Aplicatii
Pentru a fora orificii conforme normelor aprobarii in:
Beton
Caramida plina
Gresie calcaroasa
Indicat si pentru:
Piatra naturala
Materiale de constructii
Beton
Zidarie
Piatra naturala
Burghiu rotopercutor cu 2 lame de taiere cu antrenare sDs-Plus asigura o gaurire rapida si sigura, fiind optimizat pentru masini cu acumulatori.

Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Burghiu de impact sDs Plus II Pointer sDs Plus II 16/150/210

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse